Kerst in Restaurant Sophia
Maak de kerst onvergetelijk en reserveer nu een tafel door te bellen naar +31(0)70 363 03 63 of te mailen naar christmas@ambassador.carlton.nl
Nieuw dit jaar: Kerstbrunch
Begin 1e kerstdag feestelijk met een klassieke Mimosa
Kom 1e Kerstdag naar Restaurant Sophia voor een uitgebreid kerstbrunch buffet vanaf 12.00 uur. Verwacht echte kerstklassiekers en luxe warme én koude gerechten. Van zoete viennoiserie tot egg Florentine.
Geniet samen met familie en vrienden van deze uitgebreide brunch en start de feestdagen in stijl bij Sophia.
Kerstavond diner
24 december 2024
Aanvang: tussen 18.30 en 20.00 uur
3-gangen menu à € 59,00 per persoon
4-gangen menu à € 69,00 per persoon
Wijnarrangement:
3 glazen € 25,50 per persoon
4 glazen € 34,00 per persoon
Nieuw: Kerstbrunch 1e Kerstdag
25 december 2024
Aanvang: vanaf 12.00 uur
Kerstbrunch buffet à € 65,00 per persoon
Kinderen 3 t/m 11 jaar: 50% korting
Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Prijzen zijn inclusief aperitief en verse jus d’orange, verschillende vruchtensappen, mineraalwater, koffie en thee
Kerstdiner 1e Kerstdag
25 december 2024
Aanvang: 18.30 uur
6-gangen menu à € 89,00 per persoon
Wijnarrangement: 5 glazen € 42,50 per persoon
Kerstlunch 2e Kerstdag
26 december 2024
Aanvang: 12.30 uur
3-gangen menu à € 59,00 per persoon
4-gangen menu à € 69,00 per persoon
Wijnarrangement:
3 glazen € 25,50 per persoon
4 glazen € 34,00 per persoon
Kerstdiner 2e Kerstdag
26 december 2024
Aanvang: tussen 18.00 en 20.00 uur
3-gangen menu à € 59,00 per persoon
4-gangen menu à € 69,00 per persoon
Wijnarrangement:
3 glazen € 25,50 per persoon
4 glazen € 34,00 per persoon
Diner Oud & Nieuw
31 december 2024
Aanvang: tussen 18.00 en 20.00 uur
3-gangen menu à € 59,00 per persoon
4-gangen menu à € 69,00 per persoon
Wijnarrangement:
3 glazen € 25,50 per persoon
4 glazen € 34,00 per persoon
De Kerstmenu's
Met zorg & aandacht samengesteld
Kerstbrunch
Eerste Kerstdag
Aperitief
Klassieke Mimosa (alcoholvrij mogelijk)
Koude gerechten
Kerstbrood en tulband
Luxe snijbroden, croissants, brioche en zoete viennoiserie
Divers beleg met o.a. rosbief, kalfsfricandeau, boerenkaas (jong & oud), komijnekaas, brie, roomkaas
Klassieke rundercarpaccio en gerookte gemarineerde zalm
Noorse garnalensalade, Waldorfsalade en Caesarsalade
Warme gerechten
Lauwwarme beenham met honing-mosterdsaus à la minute gesneden
Pastei met bospaddenstoelenragout
Knolselderij truffel velouté
Egg Florentine
Quiche Lorraine
Feestelijk dessertbuffet
Verschillende ijstaarten en bavaroises
Warme kersen met ijs
Petit fours, macarons en madeleines
Vers fruit
drie- of viergangenmenu
Kerstavond & Tweede Kerstdag
Graved Lax
Zalm ingelegd met rode biet, bietenscheuten, frisée, sinaasappelvinaigrette en peterselieolie
Kreeft cocktail*
Kreeftstaart met avocadocréme, watermeloen, gefrituurde garnaal, viooltjes en oesterblad
*inclusief bij het viergangenmenu
Tournedos
Black Angus tournedos, pommes gratin, gekarameliseerde spruitjes en koningsboleet geserveerd met Bordelaisesaus
Sticky toffee
Sticky toffee pudding met honeycomb en Pedro Ximénez ijs
zesgangenmenu
Diner Eerste Kerstdag
Cannelloni ‘Bloody Mary’
Cannelloni van tomaat en bleekselderij met schuim van Pecorino
Graved Lax
Zalm ingelegd met rode biet, bietenscheuten, frisée, sinaasappelvinaigrette en peterselieolie
Kreeft cocktail
Kreeftstaart met avocadocréme, watermeloen, gefrituurde garnaal, viooltjes en oesterblad
Kwartel
Twee bereidingen van kwartel met geroosterde knolselderij en jus van truffel
Tournedos
Black Angus tournedos, pommes gratin, gekarameliseerde spruitjes en koningsboleet geserveerd met Bordelaisesaus
Sticky toffee
Sticky toffee pudding met honeycomb en Pedro Ximénez ijs